HTML

Napi Švejk

Švejk mesél, minden nap, szövegkörnyezet nélkül, és meglehetősen random.

Friss topikok

  • Inspector Javert: Jó kis blog, kell az embernek az a napi röhögnivaló... Svejk for president. (2009.12.03. 22:19) Gyermekágy

Linkblog

Archívum

Szomjúság

2009.12.02. 21:16 The_Evil

Olyan nagy baj azért nem volt, feldkurát úr. A szomjúság pedig a tegnapi szomjúságtól van. Az nem múlik el olyan hamar. Ismertem egy asztalost, aki legelőször 1910 szilveszterén rúgott be, és január elsején reggel olyan szomjas volt és olyan rosszul érezte magát, hogy vett a boltban egy heringet és tovább ivott, és azóta ez így megy minden nap, már több, mint négy éve, és senki se tud segíteni rajta, mert szombatonként annyi heringet vesz magának, amennyi egész hétre elég. Olyan ez, mint a ringlispíl, ahogy egy zupás őrmester mondta a kilencvenegyeseknél.

 

Szólj hozzá!

Címkék: alkohol szilveszter hering asztalos svejk őrmester otto katz

A bejegyzés trackback címe:

https://napisvejk.blog.hu/api/trackback/id/tr991569798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása